Sinulle räätälöity vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennus

Halusit sitten vakuuttaa kuulijasi asiantuntijana, vaikuttaa asiakkaisiisi myyjänä tai esimiehenä kouluttaa alaisiasi, esiintymistaito on tärkein työkalusi.

Hyvällä esiintymistaidolla ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla on suuri merkitys, kun haluat vaikuttaa ihmisten ajatteluun. On välttämätöntä osata esiintymisen perusperiaatteet niin visuaalisesta kuin auditiivisesta esiintymisestä.

Tällä henkilökohtaisella esiintymisvalmennuksella keskitytään juuri sinun esiintymisen kehittämiseen. Kaipasit sitten apuja esiintymisjännityksestä eroon pääsemiseen, lavalla olemiseen, yleisön vakuuttamiseen tai vaikuttamiseen, henkilökohtainen valmennus on juuri sinulle räätälöity kokonaisuus. Tyypillisesti yksi kahdenkeskinen esiintymisvalmennus kestää reilun tunnin ja tänä aikana ehditään pureutumaan 2-3 asiaan tai harjoitteeseen.

Valmennuksen hinta
240€

Osta valmennus tästä

5/5
"Markon syventyminen juuri minun tapaukseeni teki esiintymiskoulutuksesta yksilöllisen ja äärimmäisen hyödyllisen. Suuri suositus kaikille, jotka kaipaavat omaan esiintymiseensä ammattilaisen vinkkejä eli kaikille meille, jotka olemme ihmisten edessä. Taattua vastinetta rahoille!"

Miten käytännössä?

  • Tilaa henkilökohtainen esiintymisvalmennus ja ehdota muutamaa itsellesi sopivaa päivää tilauksen yhteydessä.
  • Kerro mitä esiintymisen tai vuorovaikutuksen osa-aluetta haluaisit käsitellä tai lähetä video esiintymistilanteesta, niin suunnittelen valmennuksen näkemäni sisällön perusteella.
  • Varaa kupillinen kahvia ja reilu tunti aikaa esiintymisvalmennukselle

Henkilökohtaisen valmennuksen unelmatilanteessa, olen nähnyt sinut esiintyvän aikaisemmin. Näin tiedän suurin piirtein millainen olet esiintyjänä: mitkä ovat vahvuuksiasi ja heikkouksiasi. Siksi on suotavaa lähettää myös lyhyt video omasta esiintymisestä tilauksen yhteydessä. Valmentajana pystyn paremmin suosittelemaan juuri sinulle sopivia tekniikoita ja harjoitteita, kun tiedän mistä lähdemme liikkeelle.

Tilattuasi valmennuksen otan sinuun yhteyttä antamiesi yhteystietojen perusteella ja sovitaan aika milloin henkilökohtainen valmennus toteutetaan. Ensisijaisesti valmennus pyritään sopimaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 päivää tilauksesta. Valmennus pidetään ensisijaisesti Turun seudulla, mutta voidaan toteuttaa myös etänä. Kuuntelen tässä sinun ajatuksia ja toiveita toteutuksesta.

Valmennuksen hinta
240€

Osta valmennus tästä

5/5
"Marko on esiintymisvalmennuksen personaltrainer."

 

P.S. Jos henkilökohtainen esiintymisvalmennus ei tunnu sinulle sopivalta tavalta oppia, suosittelen tutustumaan rakentamaani esiintymisen verkkovalmennukseen. Valmennuksessa opit esiintymisen perusperiaatteet niin visuaalisesta kuin auditiivisesta esiintymisestä, kuinka selvitä esiintymisjännityksestä, miten esiintyä lavalla, kuinka pitää mikrofonia, mikä on helpoin tapa vaikuttaa yleisöösi ja monta muuta vinkkiä mitkä olen itse omaksunut viimeisen 10 vuoden aikana lavalla.