Henkilökohtainen esiintymisvalmennus

(1 tuotearvio)

129,00  sis. alv 24 %

Henkilökohtainen valmennus esiintymisestä ja kanssakäymisestä antaa juuri sinulle oivan tilaisuuden kehittää omaa vakuuttavuuttasi asiakkaan tai yleisön edessä. Kestoltaan reilun 60 minuutin mittaisessa valmennuksessa voidaan perehtyä haluamiisi aiheisiin tai vaihtoehtoisesti voin itse tarkistaa tilanteen ja suositella aiheita ja asioita, joita kävisimme yhdessä läpi.

Esiintymisvalmennus henkilökohtaisena koulutuksena. Halusit sitten vakuuttaa kuulijasi asiantuntijana, vaikuttaa asiakkaisiisi myyjänä tai esimiehenä kouluttaa alaisiasi, esiintymistaito on tärkein työkalusi.

Hyvällä esiintymistaidolla ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla on suuri merkitys, kun haluat vaikuttaa ihmisten ajatteluun. On välttämätöntä osata esiintymisen perusperiaatteet niin visuaalisesta kuin auditiivisesta esiintymisestä.

Tällä henkilökohtaisella esiintymisvalmennuksella keskitytään juuri sinun esiintymisen kehittämiseen. Kaipasit sitten apuja esiintymisjännityksestä eroon pääsemiseen, lavalla olemiseen, yleisön vakuuttamiseen tai vaikuttamiseen, henkilökohtainen valmennus on juuri sinulle räätälöity kokonaisuus. Tyypillisesti yksi kahdenkeskinen esiintymisvalmennus kestää reilun tunnin ja tänä aikana ehditään käymään 2-3 harjoitetta tai asiaa läpi.

“Markon esiintymiskoulutus on kokonaisvaltainen paketti esiintymiseen.”

Päivi Yli-Hollo

Miten käytännössä?

 1. Tilaa henkilökohtainen esiintymisvalmennus ja ehdota muutamaa itsellesi sopivaa päivää tilauksen yhteydessä.
 2. Kerro mitä esiintymisen osa-aluetta haluaisit käsitellä
  tai lähetä video esiintymistilanteesta, niin suunnittelen valmennuksen näkemäni sisällön perusteella.
 3. Varaa kupillinen kahvia ja reilu tunti aikaa esiintymisvalmennukselle

P.S. Unelmatilanne henkilökohtaisessa esiintymisvalmennuksessa on se, että olen aikaisemmin nähnyt sinun esiintyvän ja tiedän suurin piirtein, millainen olet esiintyjänä. Esiintymistaidonvalmentajana on huomattavasti helpompi suositella harjoitteita ja tekniikoita, kun tietää mistä pisteestä lähdetään työstämään.

 

Esiintymisvalmennus pidetään ensijaisesti etänä, mutta on myös mahdollista sopia kasvotusten Turun -seudulla.

Tilattuasi valmennuksen otan sinuun yhteyttä antamiesi yhteystietojen perusteella ja sovitaan aika milloin henkilökohtainen valmennus tapahtuu.

Ensisijaisesti valmennus pyritään sopimaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 päivää tilauksesta.

 

P.S. Jos henkilökohtainen esiintymisvalmennus ei tunnu sinulle sopivalta tavalta oppia, suosittelen rakentamaani esiintymisverkkokurssia. Kurssilla opit esiintymisen perusperiaatteet niin visuaalisesta kuin auditiivisesta esiintymisestä, kuinka selvitä esiintymisjännityksestä, miten esiintyä lavalla, kuinka pitää mikrofonia, mikä on helpoin tapa vaikuttaa yleisöösi ja monta muuta vinkkiä mitkä olen itse omaksunut viimeisen 10 vuoden aikana lavalla.

1 arvio tuotteelle Henkilökohtainen esiintymisvalmennus

 1. Jouni (varmistettu kirjoittaja)

  Henkilökohtainen valmennus Markon kanssa järjestyi nopeasti ja esiintymisvalmennuksen aikana perehdyimme syvällisemmin kurssin sisältöön.
  Kiitos Marko!

  • admin

   Kiitos palautteesta Jouni! 🙂

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

 • Ale! Esiintymistaidon koulutus - Opi hyvä esiintymistaito