Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 6.4.2020 alkaen.


Verkkokauppa

Verkkokaupan tuotteita myy Poskiparta Entertainment, (Y-tunnus: 2959863-2). Myymme digitaalisia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan verkkosivuilta osoitteesta www.vaikuttavapersoona.fi ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Sähköpostitse saapuneesta tilausvahvistuksesta näet:
• Tilauksen tuotelistauksen
• Laskun loppusumman
• Veroerittelyn
Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön, mikäli olet rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi ennen tilausta tai tilauksen aikana.

Maksutavat
Verkkokaupassamme maksupalvelun tuottajana toimii Klarna. Klarna mahdollistaa helpon ja turvallisen maksun sekä debit- että credit-kortilla ja usealla verkkopankin maksumahdollisuudella.
Maksu tapahtuu suoraan verkkokaupan sivuilla eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun valitset maksutavaksi Klarnan, hyväksyt Klarnan ehdot. https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/user

Toimitustavat ja -aika
Tilaamasi digituotteet (verkkokurssit) toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti maksamisen jälkeen. Sähköpostiisi saapuneesta linkistä voit kirjautua kurssisivulle tai ladata oppaasi.
Toimituskulut
Tuotteet toimitetaan digitaalisessa muodossa ja tuotteen hinta pitää sisällään mahdolliset toimituskulut.

Kuluttaja-asiakkaan peruutusoikeus
Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus (ks. rajoitukset alta). Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse osoitteeseen: marko (at) markoposkiparta.fi. Liitä mukaan seuraavat tiedot:
• Tilausnumero
• Tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
• Nimesi
• Osoitteesi
• Puhelinnumerosi
• Miksi haluat palauttaa kurssin
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Kun palautus on hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostiviestillä linkin, josta pääset lisäämään pankkitilin, jolle palautamme rahat, mikäli maksu on tehty pankkipainikkeella. Mikäli maksu on tehty korttimaksulla palautamme maksun suoraan kortille. Mikäli maksutapana on ollut lasku- tai osamaksu, laskutus perutaan.

Kuluttajan peruutusoikeuden rajoitukset
Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta sähköisten asiakirjojen, verkkoseminaarien, verkkoluentojen, verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen.
Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.

Verkkokurssien tyytyväisyystakuu
Poskiparta Entertainment antaa -verkkokursseille tyytyväisyystakuun. Mikäli olet sitä mieltä, ettet ole saanut verkkokurssistamme mitään hyötyä, on sinulla oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä seuraavasti.
Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: marko (at) markoposkiparta.fi. Liitä mukaan seuraavat tiedot:
• tilausnumero
• tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
• nimesi
• osoitteesi
• puhelinnumerosi
• syy, miksi haluat peruuttaa tilauksen
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Kun palautus on hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostiviestillä linkin, josta pääset lisäämään pankkitilin, jolle palautamme rahat, mikäli maksu on tehty pankkipainikkeella. Mikäli maksu on tehty korttimaksulla palautamme maksun suoraan kortille. Mikäli maksutapana on ollut lasku- tai osamaksu, laskutus perutaan.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote ei saavu odotetusti sähköpostiisi tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen marko (at) markoposkiparta.fi . Virheilmoitukset käsitellään arkipäivisin.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Poskiparta Entertainment käsittelee asiakastiedot luottamuksellisesti.
Tutustu rekisteriselosteeseen. https://www.vaikuttavapersoona.fi/rekisteri-ja-tietosuojaseloste/

Shopping Cart