Ota yhteyttä

Kysyttävää esiintymiskoulutuksesta?
Ota yhteyttä lomakkeella mistä tahansa mieltä askarruttavasta asiasta.
Palaan viestiisi mahdollisimman pian!

Usein kysyttyä
esiintymiskoulutuksen verkkokurssista

Vaikuttava viestintä -esiintymisvalmennus alkaa silloin, kun sinulle sopii. Valmennus toteutetaan interaktiivisten videoiden avulla, jotka voit katsoa koska vaan. Tilaa kurssi tänään ja liity vakuuttavien esiintyjien joukkoon.

Kurssi sisältää esiintymisen perusperiaatteet visuaalisesta ja auditiivisesta esiintymisestä. Näiden perusperiaatteiden lisäksi mukana on kaksi kourallista bonuksia mitkä voit ottaa heti osaksi omaa esiintymistäsi ja kanssakäymistäsi. Valmennus sisältää myös 9 interaktiivista harjoitusta, jotka pääset tekemään Marko Poskiparran ohjauksella.

Vaikuttava viestintä -esiintymisvalmennus kestää reilu 3 tuntia. Kurssista on karsittu kaikki turha jargonia pois ja jätetty vain se oleellinen mitä sinun täytyy tietää esiintymisestä ja kanssakäymisestä. Tässä esiintymiskoulutuksessa mennään suoraan asiaan yhdistämällä teoria ja käytäntö. Kurssilla on 16 harjoitusta esiintymisestä ja kanssakäymisestä, jotka voit kätevästi tehdä kotona.

Voit suorittaa kurssin osissa tai tehdä sen kerralla, jos niin haluat. Kurssi täytyy kuitenkin tehdä siinä järjestyksessä missä videot ja harjoitukset tulevat. Käytännön harjoitukset äänenkäytöstä ja esiintymisestä auttavat sinua kehittämään omaa ulosantiasi yleisön edessä. Esiintyminen on nimittäin asia minkä oppii parhaiten esiintymällä.

Jos et saanut kurssin tunnuksia sähköpostiin tilauksen jälkeen, tarkista roskaposti -kansio. Jos roskapostikansio on tyhjä vielä 15minuuttia tilauksen jälkeen, ota yhteyttä marko (at) markoposkiparta.fi

Henkilökohtainen valmennus on nimensä mukaan henkilökohtainen tapaaminen Markon kanssa. Tämä kahdenkeskisen tapaamisen agenda ja aiheet suunnitellaan aina tilannekohtaisesti niin, että ne palvelevat asiakasta mahdollisimman hyvin. Henkilökohtainen valmennus on erinomainen lisä ’Vaikuttava viestintä’ -verkkokurssin tueksi.

Miten voin olla avuksi juuri sinulle?

Esiintymiskoulutus

Marko Poskiparta

Taikuri · Yrittäjä · Esiintymisvalmentaja

Taikuri Marko Poskiparta valmentajana?

Olen ikuinen optimisti, uskon päivittäiseen oppimiseen ja intohimoni on esiintyminen. Viimeiset vuodet olen pyrkinyt löytämään uusia esiintymisen muotoja aina DJ -hommista, mallikuvauksiin ja taikurikeikkoihin. Taikurina & mentalistina olen esiintynyt kohta 10 vuotta. Aina kun nousen lavalle, haluan keskittyä juuri siihen hetkeen ja yleisöön, sillä jokainen yleisö ja kerta lavalla yleisön edessä on aina erilainen.

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Minut ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä minä olen taikonut itseni parrattomaksi ja liki 20 vuotta isoveljeäni Peteä nuoremmaksi.

Olen 24-vuotias esiintyjä, yrittäjä ja tradenomi. Valmistuin myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi syksyllä 2018. Tradenomiopinnot ovat eräänlainen varasuunnitelma mikäli syystä tai toisesta minusta ei tulekaan ammattitaikuria. Taikuuden ja mentalismin lisäksi arkeni pitää sisällään mallikuvauksia ja DJ -keikkoja. Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistäni keskittyy Turun seudulle.

Miten voin olla avuksi juuri sinulle?

Nousin ensimmäistä kertaa lavalle ollessani 14-vuotias. Siitä on nyt yli 10 vuotta ja olen oppinut valtavasti esiintymisestä tänä aikana. Osan kantapäänkautta, osan kirjoista ja osan valmennuksista mihin olen osallistunut. Haluan nyt jakaa oppimaani ja auttaa sinua kehittymään paremmaksi esiintyjäksi.

Olen koonnut suurimmat oppini ja oivallisukseni esiintymisestä yksiin kansiin, yhdeksi esiintymisen verkkokurssiksi: Vaikuttava viestintä -esiintymisvalmennukseksi.

Marko Poskiparta esiintymiskoulutus