Ota yhteyttä

Kysyttävää esiintymisvalmennuksesta?

Usein kysyttyä esiintymisvalmennuksen verkkokurssista

Vaikuttava viestintä -esiintymisvalmennus alkaa silloin, kun sinulle sopii. Valmennus toteutetaan interaktiivisten videoiden avulla, jotka voit katsoa koska vaan. Tilaa kurssi tänään ja liity vakuuttavien esiintyjien joukkoon.

Kurssi sisältää esiintymisen perusperiaatteet visuaalisesta ja auditiivisesta esiintymisestä. Näiden perusperiaatteiden lisäksi mukana on kaksi kourallista bonuksia mitkä voit ottaa heti osaksi omaa esiintymistäsi ja kanssakäymistäsi. Valmennus sisältää myös 9 interaktiivista harjoitusta, jotka pääset tekemään Marko Poskiparran ohjauksella.
Esiintymisvalmennuksen kesto on reilu 3 tuntia. Kurssista on karsittu kaikki turha jargonia pois ja jätetty vain se oleellinen mitä sinun täytyy tietää esiintymisestä ja kanssakäymisestä. Tässä esiintymiskoulutuksessa mennään suoraan asiaan yhdistämällä teoria ja käytäntö. Kurssilla on 16 harjoitusta esiintymisestä ja kanssakäymisestä, jotka voit kätevästi tehdä kotona.
Voit suorittaa kurssin osissa tai tehdä sen kerralla, jos niin haluat. Kurssi täytyy kuitenkin tehdä siinä järjestyksessä missä videot ja harjoitukset tulevat. Käytännön harjoitukset äänenkäytöstä ja esiintymisestä auttavat sinua kehittämään omaa ulosantiasi yleisön edessä. Esiintyminen on nimittäin asia minkä oppii parhaiten esiintymällä.
Ota yhteyttä lomakkeella mistä tahansa mieltä askarruttavasta asiasta. Palaan viestiisi mahdollisimman pian!

Jos et saanut kurssin tunnuksia sähköpostiin tilauksen jälkeen, tarkista roskaposti -kansio. Jos roskapostikansio on tyhjä vielä 15minuuttia tilauksen jälkeen, ota yhteyttä yllä olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Henkilökohtainen valmennus on nimensä mukaan henkilökohtainen tapaaminen Markon kanssa. Tämä kahdenkeskisen tapaamisen agenda ja aiheet suunnitellaan aina tilannekohtaisesti niin, että ne palvelevat asiakasta mahdollisimman hyvin. Henkilökohtainen valmennus on erinomainen lisä ’Vaikuttava viestintä’ -verkkokurssin tueksi.
Esiintymiskoulutukset ja esiintymisvalmennukset

Marko Poskiparta esiintymisvalmentajana?

Olen ikuinen optimisti, uskon päivittäiseen oppimiseen ja intohimoni on esiintyminen. Viimeiset vuodet olen pyrkinyt löytämään uusia esiintymisen muotoja aina DJ -hommista, mallikuvauksiin ja taikurikeikkoihin. Taikurina & mentalistina olen esiintynyt kohta 10 vuotta. Aina kun nousen lavalle, haluan keskittyä juuri siihen hetkeen ja yleisöön, sillä jokainen yleisö ja kerta lavalla yleisön edessä on aina erilainen.

Uskon itse siihen, että esiintymistaito on taito minkä oppii parhaiten tekemällä eli esiintymällä. Tämän takia esiintymiskoulutus pitää sisällään paljon muutakin kuin pelkkää teoriaa esiintymisestä. Kurssilla on nimittäin 16 harjoitusta, joista suurin osa on interaktiivisia. Interaktiivisissa harjoituksissa annan videolla sinulle ohjeita harjoituksen tekemiseen, näin pystyt harjoittelemaan esiintymistä verkkokurssina kätevästi kotona.

Olen 24-vuotias esiintyjä, yrittäjä ja tradenomi. Valmistuin myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi syksyllä 2018. Tradenomiopinnot ovat eräänlainen varasuunnitelma mikäli syystä tai toisesta minusta ei tulekaan ammattitaikuria. Taikuuden ja mentalismin lisäksi arkeni pitää sisällään mallikuvauksia ja DJ -keikkoja. Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistäni keskittyy Turun seudulle.

Mitä valmennuksiini osallistuneet sanovat?

Shopping Cart