Esiintymiskoulutukset ja esiintymisvalmennukset

Esiintymiskoulutus millä saat lunastettua auktoriteetin yleisön edessä.

Interaktiivisten harjoitusten avulla opit esiintymisen perusperiaatteet ja tehokkaat työkalut vaikuttavaan esiintymiseen.

Miksi esiintymiskoulutus on tärkeää?

Hyvät esiintymistaidot ovat läsnä päivittäisessä elämässämme. Siksi on äärimmäisen tärkeää hallita oma viestintä niin, että kuulijalle välittyy haluttu sanoma halutulla tavalla.

Yrityksissä yhteistyön merkitys on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Eri tahojen asiantuntijoilta vaaditaan vaikuttavaa esiintymistä organisaation sisä- ja ulkopuolella. Olen rakentanut juuri tätä varten esiintymiskoulutuksen, jonka pystyt opiskelemaan kätevästi verkkokurssina. Halusit sitten oppia vakuuttamaan, vaikuttamaan tai vaikka kouluttamaan, esiintymistaito täytyy olla hallussa.

Esiintymiskoulutusteni ja niihin liittyvien vaikuttavan viestinnän keinojen tavoitteena on auttaa sinua viestimään paremmin ja tehokkaammin tilanteissa, joissa pyritään vaikuttamaan kohderyhmänajatteluun. Esiintymiskoulutus tulee ajankohtaiseksi, kun asiantuntijana sinun täytyy vakuuttaa, myyjänä vaikuttaa tai esimiehenä kouluttaa.

Hyvä esiintyjä oivaltaa ajatella omaa kommunikaatiotaan kokonaisvaltaisesti ja ymmärtää hyvän esiintymisen olevan sekä sanallista että sanatonta. Vaikuttava viestintä -verkkokurssissa perehdytään juuri näihin kahteen esiintymisen pääkohtaan: Visuaaliseen ja auditiiviseen osaan esiintymisestä. Tämä esiintymisvalmennus on myös erinomainen vaihtoehto, kun haluat vahvistaa omaa itsevarmuuttasi esiintymistilanteissa. Opit nimittäin rutkasti vinkkejä esiintymiseen ja puhumiseen.

Esiintymiskoulutus Turku
Taikuri, esiintymisvalmentaja ja yrittäjä
Marko Poskiparta

Esiintymisvalmennus minkä avulla hurmaat yleisösi

Oletpa pitämässä seminaaria sadoille tai etäpalaveria yhdelle, mietit varmasti mitä haluat kuulijoiden ja osallistujien kertovan esityksestäsi tai asiantuntijuudestasi eteenpäin. Tilaa esiintymiskoulutus ja selätä esiintymisjännitys sekä muut yleiset vakuuttavan esiintymisen esteet.

Esiintymistaito on tärkein työkalusi

Asiantuntija ja halusit vakuuttaa kuulijasi

Asiantuntijana tiedät enemmän kuin tarpeeksi, mutta osaatko kommunikoida tehokkaasti ja vakuuttavasti asiasi kuulijalle? Tällä esiintymiskoulutuksella opetan sinulle keinot miten vakuutat kuulijasi omalla esiintymiselläsi ja puheellasi.

Myyjä ja halusit vaikuttaa asiakkaisiisi

Myyjänä tehtäväsi on perustella asiakkaalle, miksi juuri sinun tuotteesi on hänelle se oikea vaihtoehto. Tällä esiintymistaidonkurssilla opetan sinulle, kuinka saat viestittyä haluamasi tunteen asiakkaalle ja näin vaikuttaa häneen.

Esimies ja halusit kouluttaa työntekijöitäsi

Esimiehenä on tärkeää, että viestisi tavoittaa työntekijäsi ja he ymmärtävät sanomasi. Siksi esiintymiskoulutus on äärimmäisen tärkeää niin esimiehille kuin työntekijöille.

Miten voin olla avuksi juuri sinulle?

Nousin ensimmäistä kertaa lavalle ollessani 14-vuotias. Siitä on nyt yli 10 vuotta ja olen oppinut valtavasti esiintymisestä tänä aikana. Osan kantapäänkautta, osan kirjoista ja osan valmennuksista mihin olen osallistunut. Haluan nyt jakaa oppimaani ja auttaa sinua kehittymään paremmaksi esiintyjäksi.

Olen koonnut suurimmat oppini ja oivallisukseni esiintymisestä yksiin kansiin, yhdeksi esiintymisen verkkokurssiksi: Vaikuttava viestintä -esiintymisvalmennukseksi.

Marko Poskiparta esiintymiskoulutus

Tervetuloa vaikuttavien esiintyjien joukkoon!