Esiintymiskoulutukset ja esiintymisvalmennukset

Haluatko kokea sen tunteen, kun sinulla ei mene aikaa ja energiaa pelkoon ja jännitykseen tulevasta esiintymisestä?

Oli kyseessä sitten sukujuhlat, työpaikan koulutustilaisuus tai asiakas kohtaaminen, haluat varmasti hurmata kuulijasi ilman ylimääräistä stressiä?

Olet tullut oikeaan paikkaan – haluan vilpittömästi auttaa sinua!

Haluan auttaa sinua kaikissa esiintymiseen liittyvissä asioissa, kuten esim. miten vähentää esiintymispelkoa, miten saadaan luotua luottamus tapaamisissa sekä miten aktivoida kuulija etätapaamisessa.

Tutustu esiintymiskoulutuksiin ja esiintymisvalmennuksiin alla.
Esiintymistaidon koulutus - Opi hyvä esiintymistaito

Vaikuttava viestintä -esiintymisvalmennus
240€

Mitä ajatuksia herättää sana esiintyminen?
Nautitko esiintymisestä vai pakenisitko paikalta?
Olen luonut verkkokurssin, missä kerron ammattiesiintyjien salat miten esiintyä vakuuttavasti. Verkkokurssilla opetan sinulle miten osaat olla itsevarma asiakkaasi ja yleisösi edessä, miten hallitset kehoasi ja ääntäsi sekä miten olla rentona ja jopa nauttia esiintymisestäsi. Kurssin käytyäsi olet takuuvarmasti tietoinen siitä, miten sinun kuuluu esiintyä.
Osta kurssi tästä

Henkilökohtainen esiintymisvalmennus

Henkilökohtainen esiintymisvalmennus
279€

Henkilökohtainen vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennus antaa juuri sinulle oivan tilaisuuden kehittää omaa vakuuttavuuttasi asiakkaan tai yleisön edessä.
Kestoltaan reilun 60 minuutin mittaisessa valmennuksessa perehdytään haluamiisi aiheisiin tai vaihtoehtoisesti voin itse tarkistaa tilanteen ja suositella aiheita ja asioita, joita kävisimme yhdessä läpi.
Lunasta henkilökohtainen valmennus tästä

Etätapaamiset tehokkaaksi

Etätapaamiset rahaksi
99€

Tuntuuko etätapaamiset tehottomalta ja raskaalta puurtamiselta?
Mietitkö jo etätapaamisen alussa miten se mahtaa sujua?
Pönötätkö kameran edessä, etkä oikein tiedä mitä tehdä kameran edessä?
Puheesi ei kuulosta oikein miltään, eikä kuulijasi saa sanomastasi selvää?
Tällä videolla saat ammattilaisten tekniikat etätapaamisten tehostamiseen.
Tutustu valmennuksen sisältöön tästä

Etkö löytänyt sopivaa esiintymisvalmennusta?

Varaa maksuton 20 min konsultaatio tästä
(arvo 80,00 €)

Miksi esiintymistaito on tärkein työkalusi?

Hyvät esiintymistaidot ovat läsnä päivittäisessä elämässämme. Siksi on äärimmäisen tärkeää hallita oma viestintä niin, että kuulijalle välittyy haluttu sanoma halutulla tavalla.

Yrityksissä yhteistyön merkitys on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Eri tahojen asiantuntijoilta vaaditaan vaikuttavaa esiintymistä organisaation sisä- ja ulkopuolella. Olen rakentanut juuri tätä varten esiintymiskoulutuksen, jonka pystyt opiskelemaan kätevästi verkkokurssina. Halusit sitten oppia vakuuttamaan, vaikuttamaan tai vaikka kouluttamaan, esiintymistaito täytyy olla hallussa.

Esiintymiskoulutusteni ja niihin liittyvien vaikuttavan viestinnän keinojen tavoitteena on auttaa sinua viestimään paremmin ja tehokkaammin tilanteissa, joissa pyritään vaikuttamaan kohderyhmänajatteluun. Esiintymiskoulutus tulee ajankohtaiseksi, kun asiantuntijana sinun täytyy vakuuttaa, myyjänä vaikuttaa tai esimiehenä kouluttaa.

Hyvä esiintyjä oivaltaa ajatella omaa kommunikaatiotaan kokonaisvaltaisesti ja ymmärtää hyvän esiintymisen olevan sekä sanallista että sanatonta. Vaikuttava viestintä -verkkokurssissa perehdytään juuri näihin kahteen esiintymisen pääkohtaan: Visuaaliseen ja auditiiviseen osaan esiintymisestä. Tämä esiintymisvalmennus on myös erinomainen vaihtoehto, kun haluat vahvistaa omaa itsevarmuuttasi esiintymistilanteissa. Opit nimittäin rutkasti vinkkejä esiintymiseen ja puhumiseen.
Esiintymiskoulutukset ja esiintymisvalmennukset

Marko Poskiparta esiintymisvalmentajana?

Olen ikuinen optimisti, uskon päivittäiseen oppimiseen ja intohimoni on esiintyminen. Viimeiset vuodet olen pyrkinyt löytämään uusia esiintymisen muotoja aina DJ -hommista, mallikuvauksiin ja taikurikeikkoihin. Taikurina & mentalistina olen esiintynyt kohta 10 vuotta. Aina kun nousen lavalle, haluan keskittyä juuri siihen hetkeen ja yleisöön, sillä jokainen yleisö ja kerta lavalla yleisön edessä on aina erilainen.

Uskon itse siihen, että esiintymistaito on taito minkä oppii parhaiten tekemällä eli esiintymällä. Tämän takia esiintymiskoulutus pitää sisällään paljon muutakin kuin pelkkää teoriaa esiintymisestä. Kurssilla on nimittäin 16 harjoitusta, joista suurin osa on interaktiivisia. Interaktiivisissa harjoituksissa annan videolla sinulle ohjeita harjoituksen tekemiseen, näin pystyt harjoittelemaan esiintymistä verkkokurssina kätevästi kotona.


Olen 25-vuotias esiintyjä, yrittäjä ja tradenomi. Valmistuin myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi syksyllä 2018. Tradenomiopinnot ovat eräänlainen varasuunnitelma mikäli syystä tai toisesta minusta ei tulekaan ammattitaikuria. Taikuuden ja mentalismin lisäksi arkeni pitää sisällään mallikuvauksia ja DJ -keikkoja. Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistäni keskittyy Turun seudulle.

Varaa maksuton esiintymisvalmennuksen konsultaatio

Esiintymiskoulutukset ja esiintymisvalmennukset
Mitä valmennuksiin osallistuneet sanovat?

Shopping Cart